Koti      Avustukset
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

_____________________
 
 
 
 
 
Airi Kekäle: Enkeli ja lampaat

Avustukset
 

Vaasan Lähimmäisyhdistys ei ole virallinen avustusjärjestö. Yhdistyksen avustustoiminta on vapaaehtoista ja katetaan täysin lahjoitusvaroin.
 
Avustusta voivat hakea äkilliseen taloudelliseen hätään eri syistä joutuneet henkilöt ja perheet Vaasan alueella. Avustus annetaan henkilökohtaisena maksusitoumuksena tai lahjakortteina 
ruokakauppaan.
 
Yhdistyksen hallitus käsittelee luottamuksellisesti kaikki avustushakemukset kerran kuukaudessa pidettävissä hallituksen kokouksissa.
 
Samaa perhettä tai yksittäistä henkilöä avustetaan pääsääntöisesti yhden kerran kalenterivuoden aikana. Avustuksen suuruus määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen ja perheen koon mukaan.
 
Avustuksen voi käyttää joko kerralla kokonaan tai 2-3 erässä. Minimierä on 20 €.
 
Avustusta ei anneta sen saajalle käteisenä eikä siirrettynä hänen pankkitililleen.
 
Poikkeustapauksissa kohtuullinen avustus voidaan yhdistyksen hallituksen harkinnan perusteella myöntää muihinkin kuin ruoka- ja talousmenoihin.
 
 
Elintarvikeapua on mahdollista saada kotiin tuotuna vapaaehtoisten henkilöresurssien puitteissa. Ruokajakelu on tarkoitettu ensisijaisesti lapsiperheille, vanhuksille tai muuten liikuntarajoitteisille. Katso netistä myös: ruoka-apu.fi  
 
 
.....................................................
 
 
Avustushakemus toimitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitettuna AINA kirjallisena, sähköpostina tai kirjepostina. Hakemuksesta tulee selvitä hakijan tulot ja menot/kk, perhesuhteet ja lasten iät, postiosoite, puhelin, sähköpostiosoite ja henkilötunnus. Hakemus kannattaa perustella käsittelyn helpottamiseksi mahdollisimman hyvin. Jos hakijalla on suosittelija, hänet on hyvä mainita hakemuksessa.
 
Mikäli hakemus lähetetään kirjepostina, on lähetysosoite tiedusteltava erikseen (ks. Yhteystiedot).

 

 
Vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen voit laatia ja lähettää sähköpostina info[at]lahimmaiskoti.fi
 
..........................................
 
Elintarvikeapuamme tarvitsevat sadat taloudet Vaasan alueella. Voit auttaa avustustoimintaa lahjoituksella tilillemme FI46 4727 8020 0098 30, saaja Vaasan Lähimmäisyhdistys.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Vaasan Lähimmäisshdistys ry