Koti      Lahjoita
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_____________________
 
 
 
 
 
Airi Kekäle: Lähimmäinen
 
Lahjoita aikaasi tai varojasi!
 


Jos haluat tukea Vaasan Lähimmäisyhdistyksen työtä ja toimintaa, ryhdy lahjoittajaksi. Voit halutessasi antaa rahalahjoituksesi lahjoitustilille kertasuorituksena tai säännöllisesti jatkuvana. Työmme tarvitsee tukea, auttavia käsiä ja ideoita.
 
Vaate- tai tavaralahjoituksista täytyy aina sopia erikseen koska yhdistyksellä ei ole käytettävissä säilytystiloja.
 
Sääntöjensä mukaisesti yhdistys saa ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia.
 
Kiitos tuestasi ja avustasi!
 
 
Lahjoitustili:  FI46 4727 8020 0098 30, Vaasan Lähimmäisyhdistys
 
 
 
..............................................
 
 
 
Liity jäseneksi!
 
 
Vaasan Lähimmäisyhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka voi yhtyä yhdistyksen säännöissä mainittuun toiminta-ajatukseen ja tarkoitukseen: "Yhdistyksen tarkoituksena on Lähimmäiskodin aikaansaaminen Vaasan kaupunkiin. Yhdistys toimii kristillisellä arvopohjalla hengellisen ja aineellisen hädän ja puutteen lieventämiseksi tehden lähimmäistyötä. Yhdistys avustaa toiminnallisesti ja taloudellisesti äkilliseen taloudelliseen hätään joutuneita lähimmäisiä Vaasan alueella".

Halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, lähetä hakemus sähköpostilla Yhteystiedot-sivulla olevan sähköpostilinkin kautta tai kirjepostina. Myös tekstiviestillä voi hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Laita hakemukseesi kaikki yhteystietosi.
 
Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 10 €/vuosi.  Perhejäsenmaksu on 17 €/vuosi jos perheestä on kaksi tai useampi henkilö yhdistyksen jäseniä. Ainaisjäsenmaksu on 100 € kertasuorituksena. Yhteisöjäsenmaksu on 100 €/vuosi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Vaasan Lähimmäisyhdistys